Semalam dah naik 200g so hari ni kena hati-hati huaaa!
Tak mau naik lagi walaupun 1g T.T


BREAKFAST

Inner D'Tox + 200 ml air


SNACK

2 half boiled eggs + 1 tbls extra virgin olive oil


LUNCH

1 slice cheese
Sup daging


EXERCISE


71 minutes
6.06 km
513 calories
160 fat


DINNER

Telur goreng mushroom. Sedap gilo!


DRINK TARGET

2250 ml


RESULT

Before: 62.5 kg
After: 61.9 kg
Total loss: 600g

Omg omg omg!! Seronok gila hahahhaahhahaahhaha!



BREAKFAST


1 sachet Inner D'Tox + 200 ml air


LUNCH

2 biji telur goreng
1/2 persimmon (4g carbs)


EXERCISE


Treadmill workout =)

55 minutes
5 km
411 calories
128 fat


DINNER


Sup daging
Potato & carrot tolak tepi tapi kalau teringin sangat telan la sehiris hehe :P


DRINK TARGET

2110 ml


RESULT

Before: 62.3 kg
After: 62.5 kg

Huaaaaaaaaaa T.T naik 200g T.T



Hola!

Semakin menurun semangat aku sebab semakin hari semakin sedikit penurunan berat huaaaaa T.T


BREAKFAST

1 slice cheese
1 fried chicken wings


LUNCH


Chicken sausage salad
(nak turun banyak sila elak processed food semasa fasa 1 ye hehe)
500 ml water


EXERCISE


48 minutes
4.25 km
350 calories
109 fat


DINNER

No dinner for tonight :(


RESULT

Before: 62.4 kg
After: 62.3 kg
Total loss: 100g



Hola!

BREAKFAST

1 sachet Fibre up to go + 200 ml
300 ml air kosong

Fibre tu baik untuk mengelakkan sembelit.


LUNCH


Kawan belanja makan KFC hehe. Aku makan seketul je ;)


EXERCISE


52 minutes
4.59 km
380 calories
118 fat


DINNER


1 cup kacang panjang
1 chicken wings


DRINK TARGET

2060 ml


RESULT

Before: 62.6 kg
After: 62.4 kg
Total loss: 200g

Adohai kenapa semakin kecil angka ni :/



Hola!

Seronok gila buat atkins semakin hari semakin kurus semakin sayang atkins :P


BREAKFAST


1 sachet Fibre Up with 200 ml
1 slice cheese


LUNCH


Ayam masak sambal (sambal tolak tepi hehe)
500 ml rooibos tea


EXERCISE

Nak exercise sangat-sangat tapi badan rasa penat gilaaaa!! Lagi pun malam ni nak tengok Star Wars: The Force Awakens hehe.


DINNER


Nando's quarter chicken
Coleslaw


DRINK TARGET

2250 ml


RESULT

Before: 63 kg
After: 62.6 kg
Total loss: 400g

Berbunga-bunga hati tengok penimbang setiap hari hahahaha! Tinggal berapa hari je lagi nak New Year dapat ke tak aku capai berat idaman aku ni?? :/